Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Orhan ERDEM İmam Hatip Ortaokulu; 1.Kendi kendine öğrenebilen, yaratıcı ve özenilen öğrencileri olan, 2.Okul ile evini özdeşleştirebilen velileri bulunan, 3.Faaliyetleriyle mutluluğunu perçinleyebilen çalışanlara sahip bir okul olmayı arzular.

Misyon: Orhan ERDEM İmam Hatip Ortaokulu; Öğrencilerine “öğrenmeyi öğrenme” ve “üretken insan olma” anlayışını kazandırmak; öğrencilerine davranışlarıyla, çevrelerinde “işte bunun gibi olmak istiyorum” anlayışı oluşturan kişiler olmalarını sağ- lamak; okul çevresine “benim okulum” bilincini kazandırmak ve ”mutlu çalışanlar topluluğu” bulunan bir okul olmak için vardır.

Başarılar: 2016-2017 YUNAK İLÇESİ TEOG 1. OLMUŞTUR.

Saatler: 08:20 - 15:00
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 332 851 2018

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yunakiho.meb.k12.tr

Adres - Karataş Mh. Uzun Cad. No1 YUNAK / KONYA

Öğretmen :15
Öğrenci :168
Derslik :18
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Fen Laboratuvarı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1907
Öğretim Şekli :tam zamanlı

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır

Adres - Karataş Mh. Uzun Cad. No1 YUNAK / KONYA

Ulaşım Yunak; Konya İli’nde ki yoğun ulaşım sisteminin biraz dışında kalmıştır. En yakın tren istasyonu 60 km uzaklıkta olup Akşehir’dedir . Akşehir-Yunak arası ulaşımı minibüslerle sağlanmaktadır.Yunak- Akşehir arasında hergün saatte 1 minibüs seferi yapılmaktadır. Köylerden gelen öğrenciler pansiyonumuzda kalmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçenin Ankara ve Konya’ya olan uzaklığı yaklaşık 190’ar km dir. Afyon ise en yakın il olup 153 km uzaklıktadır. Yunak’a en yakın ilçe Çeltik olup uzaklığı 25 km’dir ve ulaşım asfalt yolla sağlanır.